Oplossingen

 

Analyses voor veiligheid, service en ervaring

Ons crowd monitoring platform geeft crowd management professionals, veiligheidsdiensten en overheidsinstellingen real-time inzicht in de staat van de risicogebieden in hun regio. Dichtheden, doorstroming, loopsnelheid, risico inschattingen en sentiment zijn beschikbaar. Ons data-gedreven platform geeft crowd professionals de middelen om de veiligheid, service en ervaring van bezoekers te garanderen.

Jouw data binnen handbereik

Het City Analytics platform brengt de informatie die crowd professionals nodig hebben om snel beslissingen te kunnen nemen samen vanuit verschillende databronnen. Professionals kunnen hun eigen data toevoegen aan deze mix. Automatische telsystemen, Wi-Fi/Bluetooth sensoren, RFID-sensoren en radar systemen zijn maar een paar van de databronnen die het City Analytics platform kan analyseren en visualiseren.

Toegang tot open data

Het City Analytics platform geeft ook toegang tot het open data landschap met betrekking tot de mobiliteit in Nederland. Is de volgende trein op tijd? Is er een file op de route naar het evenemententerrein? Gaat het nog regenen vanmiddag? Wat zeggen mensen op social media over onze stad? Gewoon even je City Analytics dashboard openen.

De beste analyse tools

De grondleggers van City Analytics werken al vele jaren in het crowd monitoring & analytics onderzoek. Zij hebben de nieuwste crowd monitoring en management analyses geïntegreerd in het City Analytics platform. Als het gevolg hiervan geeft het City Analytics platform niet alleen data weer. In plaats daarvan filtert, verbetert, aggregeert en analyseert het platform (jouw) crowd data in real-time. Je haalt meer informatie uit dezelfde data.

Grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling en samenwerkingen met verschillende instituten zorgen ervoor dat het City Analytics platform de nieuwste ontwikkelingen snel kan opvolgen.


Let’s discuss how City Analytics can support your organization!